Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Kamarakoncertek Térzene Stream koncertek (Youtube)
2024.05.18. - szombat 20:30
Hannfried Lucke és Rost Andrea koncertje
Budapest, Zeneakadémia - Nagyterem
Fesztivál koncert
Jegyárak
3900
5900
7400

Jegyek válthatók a Filharmónia Magyarország budapesti irodájában (1143 Budapest, Szobránc u. 6-8. III. emelet, +36 30 677 9527budapest@filharmonia.hu), a www.jegymester.hu oldalon, az ismert jegyirodákban, valamint a helyszínen.

Jegyár kedvezmények:

Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk. 

Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett felnőtt hangversenyekre − bérletük felmutatásával − 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet! A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető koncertenként.

A műsor-, időpont-, helyszín- és a szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat.

Online jegyvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel

Klasszikus operaslágerek orgonával ötvözve – ez várható Hannfried Lucke orgonaművész és Rost Andrea énekművész (szoprán) közös koncertjén.

Hannfried Lucke a Mozarteum professzora  igazi komolyzenei nagyágyú, Rost Andrea operaénekesi pályája pedig kimondottan lenyűgöző ívet írt le már a kezdetektől. A művésznő nagyon fiatalon kezdett énekelni, már főiskolás korában befutott előadónak számított, mindössze két évvel a főiskola után pedig már a bécsi Staatsoper-ben énekelt. A nemzetközi elismertség mellett Magyarországon is kitüntették: Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas művész.

Váltsa meg jegyét a Orgonák éjszakája Zeneakadémián megrendezésre kerülő mindkét hangversenyére ( 20:30- Hannfried Lucke és Rost Andrea koncertje; 22:15-Fénnyel festett orgonasípok) és a második koncert árából 50% kedvezményt biztosítunk. A kedvezményt a jegyek egy időben történő vásárlásakor érvényesítheti.

Koncertjegyével most exkluzív orgonabejárást nyerhet a Zeneakadémián!
Váltsa meg jegyét és a zenei élmény mellett most esélye van részt venni egy exkluzív bejáráson a Zeneakadémia orgonájába. A jegyvásárlók között kisorsoljuk 8 nevet, akiknek lehetősége lesz betekintést nyerni ennek a csodálatos hangszernek a lelkébe a koncert előtt.

 

JEGYVÁSÁRLÁS

ELŐADÓK:

Hannfried Lucke - orgona
Rost Andrea - szoprán


MŰSOR:

Liszt: 'Lob und Ehre und Preis und Gewalt' J. S. Bach 21. kantátája alapján
Verdi: Otello - Ave Maria
Liszt: Evocation à la Chapelle Sixtine
Purcell: A Tündérkirálynő - Ha a Szerelem édes szenvedély
Balázs Ádám: Fanfare Ungarico
Hannfried Lucke: Improvizáció egy adott témára
Haydn: A teremtés - Erős szárnyain lebegve