Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Térzene
2022.04.26. - kedd 19:30
Jótékonysági koncert
Gyula, Almásy-kastély, Stefánia-szárny, bálterem és rendezvénytár
Jegyárak
5 900 Ft
10 900

A koncerten való részvételével Ön is segíteni tudja a szervezet tevékenységét. 

Jegyek válthatók a Filharmónia békéscsabai irodájában (5600 Békéscsaba, Andrássy út 24-28., „U-alakú”), Gyulán az Almásy-kastély szuvenír boltjában, online a jegymester.hu oldalon és a koncert előtt a helyszínen.

Amennyiben szeretne a koncertjegy árán kívül további adományt felajánlani, úgy a jegymester.hu oldalon válassza ki az adományozni kívánt összeget, amely egyben a koncertjegy árát is tartalmazza.

Ha nem tud részt venni a hangversenyen, de szívesen támogatná az ukrán menekülteket , úgy a következő számlaszámra tudja átutalni adományát.

Magyar Máltai Szeretetszolgálat – 11784009-20200776 

Kérjük a közleménybe írja be „Jótékonysági koncert az ukrán menekültekért”

Online jegyvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel

Mi lehetne nemesebb, mint segítséget adni egy olyan nehéz helyzetben, mint ami most sújtja az ukrán embereket. Fogjunk össze és legyünk együtt az a kinyújtott kéz, amit elérhetnek. Április 26-án a gyulai Almásy-kastélyban megrendezésre kerülő jótékonysági koncerten a klasszikus zenei élet művészei, Vásáry Tamás és Szakcsi Lakatos Béla zongoraművészek, Dés László szaxofon művész, Sebestyén Márta népdalénekes, Szamosi Szabolcs a Szegedi Dóm orgonaművésze, Kriszta Kinga szoprán, Horváth István tenor, harmonikaművész, Oberfrank Péter zongoraművész és a Szent Efrém Férfikar ad közös koncertet. A hangverseny teljes bevétele a Magyar Máltai Szeretetszolgálaton keresztül a hazánkba érkező ukrán menekültek részére kerül felajánlásra.

Jöjjön el Ön is és támogasson egy jó ügyet!

 

Élő közvetítés itt érhető el:

Youtube

ELŐADÓK:

Vásáry Tamás - zongora
Szakcsi Lakatos Béla - zongora
Dés László - szaxofon
Sebestyén Márta - ének, furulya
Szamosi Szabolcs - orgona
Horváth István - tenor
Kriszta Kinga - szoprán
Oberfrank Péter - zongora
Szent Efrém Férfikar