Nemzeti Orgonaregiszter Programok Rólunk Érdekességek Pályázatok
en
Bérleten kívüli koncertek Dallamvivők Nemzetközi Ifjúsági Konferencia Koncertmisék Kamarakoncertek Térzene Stream koncertek (Youtube)
2025.05.20. - kedd 19:00
Jazzation Acappella együttes
Keszthely, Balaton Színház
Filharmónia bérlet - Keszthely
Felnőtt bérletek
Jegyárak
6 900 Ft, 5 900 Ft

Jegyár kedvezmények:


Diákok és nyugdíjasok számára 10% kedvezményt biztosítunk a jegyárból.


A Filharmónia Magyarország bérletesei az ország bármely pontján az általunk szervezett felnőtt hangversenyekre – bérletük felmutatásával –20% kedvezménnyel válthatnak jegyet!
A kedvezmény bérletenként egy jegyre érvényesíthető koncertenként. Az egyes kedvezmények nem vonhatóak össze!

Jegyek és bérletek válthatók a Balaton Kongresszusi Központ és Színház jegypénztárában (Keszthely, Fő tér 3.; +36 83 515 232), a Ticket Express irodáiban, valamint online a www.jegymester.hu oldalon.

Honlapunkon feliratkozhat hírlevelünkre, amelyben a Filharmónia Magyarország által szervezett klasszikus zenei programokról, az esetleges változásokról is tájékoztatjuk.

A műsor-, időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás jogát fenntartjuk, melynek függvényében a jegyár is változhat!

Jegyiroda a helyszínhez közel
Bérletárak
18 900 Ft/ 16 400 Ft

Bérletek válthatók a Balaton Kongresszusi Központ és Színház jegypénztárában (Keszthely, Fő tér 3.; +36 83 515 232), a Ticket Express irodáiban, valamint online a www.jegymester.hu oldalon.

A helyre szóló bérlethosszabbítás 2024. július 26-ig tart, új bérlet 2024. október 4-ig, az első hangversenyig váltható. 

Régi és új bérleteseink számára elővásárlási kedvezményt ajánlunk. Akik június 15-ig megváltják vagy meghosszabbítják bérletüket, azok számára bérletenként egy jegyet adunk ajándékba a 2024-es OrgonaPont sorozat balatonlellei hangversenyeinek egyikére. 

Online Bérletvásárlás
Jegyiroda a helyszínhez közel
Jazzation

A Jazzation Magyarország első számú jazz acappella együttese, melynek tagjai hangszerek nélkül mutatják meg, hogy a zenei élmény a legteljesebb lehet akkor is, ha mindössze öten állnak és énekelnek a színpadon. Nem véletlen, hogy a csapat négy nemzetközi verseny nagydíját tudhatja magáénak, legutóbbi lemezüket dupla telt ház előtt mutatták be a Zeneakadémia Nagytermében, és a magyar animáció fennállásának 110 éves évfordulójára készített rajzfilmzenei válogatásukat, mely A Dal 2024 extra produkciójaként debütált, több mint másfél millióan nézték meg.

A modern acappella szerelmeseit és a műfajjal csak most ismerkedőket is szeretettel várja az együttes, mely különleges válogatást kínál repertoárja legjavából: komplex harmóniáik, virtuóz improvizációik, a világ minden tájáról gyűjtött zenei élményeik hozzák testközelbe a gondolati mélységet és lélekemelő magasságot, melyet közösen járnak be hallgatóságukkal ezen a koncerten.

Filharmónia bérlet - Keszthely - további koncertek